2014. február 15., szombat

DECISIONS

Döntéseket hozni nehéz.

Amikor az eszed mást mond, mint a szíved. És nem tudod, melyiknek higgy. Nem tudod, melyik lenne a helyes választás.

Amikor az életed útján hirtelen megállsz, egy helyben toporogsz… Előtted két lehetőség: jobbra menj, vagy balra? Az eszed jobbra húz, a biztonságos, kiépített út felé, de te legszívesebben balra fordulnál, az erdei ösvényre, ami nem tudod, hova vezet. Hogy egyáltalán vezet-e valahova vagy csak az üres és kietlen vadonban találnád magad, távol az úttól, és már nem találnál vissza soha többé.

Vajon megéri kockáztatni? Feladni a biztos boldogságot a kaland, a szenvedély kedvéért? Engedni a vonzásnak, hogy elcsábítson attól, amit akartál? És ami megadhatná neked azt, amire szükséged van?

De közben valahogyan mégis, arra vágysz, amit nem ismersz. Az erdőbe nézve nem látsz semmit, de tudod, hogy ott kell lennie valahol a fák között, elbújva. Érzed, hogy ott van, készen arra, hogy megtaláld. Talán csak rád vár. Örökké bánnád, ha meg sem próbálnád megkeresni. Mégis hogyan szalaszthatnád el a lehetőséget?

Jobbra, vagy balra mész? Vállalod a kockázatot, hogy esetleg elbuksz, vagy az érzéseidet háttérbe szorítva elindulsz a másik irányba?

Hunyd le a szemed, hozd összhangba a szíved az eszeddel… Hallgasd, mit mondanak.

Semmit? Furcsaságokat? Értelmetlenségeket? Összevisszaságokat?

Igen. Én is ezt érzem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése